Биорегенерация отново подкрепя кампанията „Повече българчета за България“

Най-голямата българска тъканна банка „Биорегенерация“ за поредна година подкрепя кампанията „Повече българчета за България“ на радио „Витоша“. Банката ще поеме безвъзмездно една процедура Биосел за 20-годишно съхранение на стволови клетки от кръв от пъпна връв, извлечени при раждане. Дарението ще бъде направено на семейство, което очаква своята рожба, независимо в кой град и в коя болница ще бъде раждането.

Тази година кампанията на радио „Витоша“ е посветена на Уроците по Човечност и умението да бъдем съпричастни. Тя отново ще бъде в подкрепа на българските семейства, които мечтаят за бебче, вече го очакват или имат детенце, на което искат да осигурят усмихнато и щастливо детство. Желаещите могат да се запишат за участие на сайта на радиото radiovitosha.com Официалното теглене на печелившите ще бъде на 31 март в ефира на предаването „Тройка на разсъмване“.

Осемнадесетата кампания „Повече българчета за България“ има и още един фокус – подкрепа за най-крехките – семействата на деца, които се нуждаят от медицински грижи и медицинска храна всеки ден. Как да се включите в дарителската инициатива, научете на: https://www.radiovitosha.com/news/2915/kampanija-poveche-bylgarcheta-za-bylgarija-2023

Top