Fab Mama: 3 неща, които исках да направя преди раждането

Прелестната влогърка Fab Mama наскоро стана супермама за четвърти път. За разлика от повечето семейства, които не знаят кога точно ще посрещнат рожбата си на бял свят, Цвета и Илиан Евтимов бяха напълно подготвени за вълнуващия момент, тъй като по медицински причини раждането на момиченцето им беше насрочено за конкретен ден. За щастие малката Катарина е напълно здрава и вече е у дома с родителите, братчето и сестричките си. Ето какво сподели нейната любяща мама в Instagram профила си за очакването на бебето и трите неща, които е искала да направи по време на бременността си:

fab mama_1.jpg

„Както знаете, моето бебе е родено преждевременно. Въпреки това аз знаех кога ще се случи, тъй като раждането беше чрез индукция по медицински причини. Като всяка майка в това положение, държах да съм напълно подготвена за деня Х и приготовленията започнаха доста преди това. Няма да ви говоря за това, как багажа ми трябваше да е готов или направлението издадено. Днес обаче искам да ви споделя моите ТОП 3 неща, които много държах да свърша преди да родя.

№3 Бременна фотосесия. Мечтаех да имам истинска, романтична и феерична бременна фотосесия. Толкова много исках тя да е точно като в представите ми, че дори пътувах до Пловдив специално за това. Много харесвам снимките си и нямам търпение да украся дома си с тях.

№2 Разговор с децата. След всичко, което преживяхме с тази и предишната ми бременност, големите бяха много наплашени. Особено Алекс... Мнoго го беше страх да не се случи най-лошото с мен по време на раждането и постоянно ме разпитваше за това. Проведохме дълъг и откровен разговор и мисля, че децата бяха много по-спокойни като влязох в болницата.

№1 Стволови клетки. Определено най-важното сред тези неща бе да сме подготвени за съхранение на стволови клетки от пъпната връв на бебето. Големите деца са родени в малки градове във Франция, където това не бе възможно и за нас с Илиан бе изключително важно този път да го направим. 
Много съм щастлива, че успяхме и се чувствам определено по-спокойна за бъдещето на децата си.

А какви бяха вашите топ 3 неща, които задължително да направите преди да родите?
@bioregenerationbiobank

Благодарим на семейство Евтимов, че избраха ТБ „Биорегенерация“ и ни повериха отговорната задача за вземане, обработка и съхранение на стволови клетки от кръв и тъкан от пъпна връв при раждането на детенцето им. Пожелаваме им да бъдат здрави, да се наслаждават на всеки миг от израстването на тяхното съкровище, безброй много прегръдки, целувки, лудории и безгрижни дни!

Top